Voor de eerste keer in het bestaan van Slagmoals hebben we een steiger in de voorstelling terwijl de voorstelling in de steigers staan. Hoe zit dat?

Voor de nieuwe voorstelling “Plastick” hebben we een verhoogd bordes nodig aan de achterkant. Slagmoals nieuwste telg, Kevin, kwam op de proppen met de rolsteiger van zijn vader. Prima oplossing en bovendien meteen deskundigheid om van de steiger een mooi decor te maken!

De voorstelling zelf staat in de steigers en wordt al brainstormend en improviserend ontwikkeld. In “Plastick” volgen we het wel en wee van twee zwoegende dierentrainers met een rondtrekkende watershow, uiteraard met een bassin met meer dan 38.000 liter imaginair water!

Ga er maar in staan!

In de voorstelling zal de steiger de positie innemen van de tafel op onderstaande foto.