WELKOM

logo3

Slagmoals: THEATER met SLAGWERK en HUMOR als communicatiemiddel. “Slagmoals” is Achterhoeks dialect en betekent: “steeds maar weer”.  En dat doet de Lichtenvoordse crew in 2018 al 16 jaar!:  Telkens nieuwe acts en voorstellingen bedenken.

Ook worden er WORKSHOPS verzorgd van klein tot supergroot, waarvan de actieve workshop voor de jeugd van voetbalvereniging FC Trias uit Winterswijk een mooi voorbeeld is!

De afgelopen jaren heeft Slagmoals ook verschillende keren deel genomen in THEATERPROJECTEN. Zo werd op dit moment gewerkt aan een voorstelling over pesten en jezelf kunnen zijn: “PERMAFROST Een voorstelling die samen met de dames van theaterduo “Noggus” en acteur Aad Witteveen op de planken gebracht. Meer weten over deze voorstelling of over deze samenwerking? Neem CONTACT op met ons!

De afgelopen jaren nam Slagmoals deel aan de jubileumvoorstelling van popkoor Backcorner: “25 Magic years” en “Musicfactory” dat samen met popkoor “in CTRL” en een swingend combo op de planken werd gebracht.

Voor FESTIVALS  is Slagmoals ook een geschikte partner. Wij maken grote en kleine voorstellingen die zijn toegesneden op de situatie of het thema van het festival. Slagmoals speelde o.a. op de Zwarte Cross, “Over de Top”, op de Valkhof Theater avenue in Nijmegen en in mei 2018 op het “Hootchie koe festival” in Varsseveld.

Slagmoals maakt ook voorstellingen voor SCHOLEN. Dat kan aan de hand van een thema, maar ook bijvoorbeeld ter ere van het afscheid van een juffrouw of meester. Kortom, wij zullen er samen altijd wat moois van maken! Zo heeft Slagmoals een voorstelling voor de onder- midden- en bovenbouw op de plank liggen.

Voorbereidingen voor nieuwe voorstellingen zijn in volle gang!  Uw interesse gewekt? Klik HIER! voor meer informatie, vragen of boekingen.

LOGO  BTW nr. NL044231489B01 – KvK nr. 55303870

 

◄ Prev

oktober 2020

Next ►
zomadiwodovrza

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


One Responseso far.

  1. Een super optreden van Slagmoals gehad. Uniek, trok de aandacht van de burgers op een ludieke manier en maakte dat er verbinding en een gesprek op straat ontstond. Dit was uiteindelijk ook wat we hoopten.