VOORSTELLINGEN

Hilarische Kwis
Opening verenigingsgebouw

Kleine voorstelling = ACT

Wat is er mooier dan een gelegenheid te hebben waarbij een passende of aangepaste act wordt uitgevoerd helemaal toegespitst op uw wensen?

Slagmoals heeft de afgelopen jaren heel wat acts verzonnen en uitgevoerd!  Zo verzorgde het trio de opening van een verenigingsgebouw vanuit een neerklappende wand met honderden balonnen. Een ander voorbeeld is het brengen van een ludieke kwis, waarin een jubileumprogramma was verwerkt.

De acts variƫren zo tussen 10 en 30 minuten en zijn altijd gebaseerd op ludiek ingezet slagwerk.

inctrl 5
Slagmoals als onderdeel van de voorstelling “Musicfactory” i.s.m. in CTRL

Naast losse acts kan Slagmoals ook als onderdeel van een groter programma of zelfstandig een avondvullende voorstelling verzorgen.

De voorstelling “Camp Nix” is de laatste eigen voorstelling over een legerkamp met een nogal vreemde bemanning. Deze voorstelling is geschreven voor groepen 7/8 van basisscholen, maar kan ook voor een breder theaterpubliek gemaakt worden.

Camp Nix: tis niks & twodt niks!

 

 

 

 

 

 

Een andere optie is  een  theaterdinershow, waarbij Slagmoals kan zorgen voor de invulling van een avond met medewerking van verschillende artiesten en waarbij genieten van lekker eten en theater perfect samen gaan. Neem CONTACT op voor de mogelijkheden!

Comments are closed.