SLAGMOALS ON STAGE…

837
Slagmoals op bezoek bij Oerol op Terschelling!

De afgelopen periode was er voor Slagmoals één van productie activiteiten, voorstellingen en orientatie.

Na de succesvolle voorstelling “HITS” op 27 april, werden voorstellingen verzorgd voor leerlingen van de Regenboogschool in het kader van de muziekweek en voor het afscheid van leerlingen van de Hamalandschool door middel van de vrolijke voorstelling “Houtje touwtje”.

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de grote finale avond van muziekvereniging Concordia uit Kotten vol gas door. Op zaterdag 12 oktober 2019 zullen in alle zalen van theater de Storm muziek en showpresentaties zijn van alle afdelingen van de vereniging. Ook zal er een grote fototentoonstelling zijn met een mooie en vooral grappige terugblik. Een speciale (grappige) special guest zal zijn opwachting maken en de avond wordt afgesloten met een afterparty!

In juni werd een uitstapje gemaakt naar Oerol. De sfeer werd geproefd en er werden verschillende mooi voorstellingen bezocht. Erg inspirerend allemaal! Alleen….. aan kamperen heeft Slagmoals een broertje dood!

In de vakantieperiode gaan de Slagmoalers onverminderd door! Zo begint het grote theaterproject “SPIEGELINGEN” vorm te krijgen. Deze muziektheaterproductie wordt gemaakt in kader van 75 jaar bevrijding. Slagmoals doet hiervan de productie en verzorgt alle multimedia.

Naast al dit productiegeweld wordt er ook een absurdistische straattheatervoorstelling voorbereid. De brainstorms hebben al een hoop materiaal opgeleverd!

Comments are closed.